Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Επιχείρησης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Απόλυτη προτεραιότητα του καταστηματός μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι απο τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο μας.

Επιλέγουμε παλύ αυστηρά τα προϊόντα που σας προτείνουμε ώστε να τηρούν ολες τις προδιαγραφές ασφαλειας.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και οι όροι τους (χρονική διάρκεια, αντικατάσταση ή επισκευή κτλ) διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή ο οποίος άλλωστε θα αναλάβει την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.

Εαν παρόλα αυτά καποίο είδος λόγω αστοχίας υλικού, χτυπήματος κατά την μεταφορά η οποιοδήποτε αλλο λόγο παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πρέπει άμεσα να εποικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας sto thl. 2751067363 καί εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για οποιαδήποτε απορία σας σε σχέση με την εγγύηση και τον τρόπο λειτουργίας των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έχετε άμεσα εξειδικευμένες απαντήσεις για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 20 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής τους. Από την στιγμή που για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσετε την αλλαγή κάποιου προϊόντος, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για την προθεσή σας αυτή το ταχύτερο δυνατό είτε τηλεφωνικά ειτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα δεν εχουν αποσφραγισθεί, δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, και είναι εν γένει στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.

Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεσθε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεσθε με το κόστος μεταφοράς το οποίο είναι 3 ευρώ για δέματα μέχρι 2 kg και ενα ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (για μεγαλά δέματα με μικρό βάρος υπάρχει ογκοχρεώση).

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα προτού αυτή αποσταλεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χρεωθείτε με τα έξοδα μεταφοράς.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και προσφορές.

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

  • Γ. Θωμοπούλου 2-4, Άργος
  • 27510 67363

delivery-methods

secure-payment-by-paypal
Είμαστε σύμφωνοι με το GDPR

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.